מוזמנים לצפות בשיעור הפתוח והחינמי שקיימתי בשידור חי עם רועי בן יוסף, לקראת קורס ההכשרה בגישת הכנות וההקשבה ללב בהנחייתנו שנפתח ב18 לדצמבר 2019. בשיעור הזה דיברנו על המצפן של ״נעים ולא נעים״, על יציאה ממערכת ההפעלה של ״בסדר ולא בסדר״, ועל ״האמא של הדפוסים״ במערכות יחסים.
אודות גישת ״להקשיב ללב״
גישת ריפוי ייחודית ודרך חיים חסרת מאמץ המאפשרת פריחה ומימוש עצמי בכל תחומי החיים, בקלות, בפשטות, וברכות.
הגישה מלמדת כיצד יכולים כל דפוסי האישיות הגורמים סבל להרפא ולהשתחרר ביעילות רבה ובאופן טבעי מעצמם, ללא כל צורך במאמץ או מאבק בעצמנו.
קרא עוד
אודות עמיחי זלינקובסקי
בן אנוש. מפתח גישת “להקשיב ללב” לריפוי וצמיחה מתוך גילוי המהות האוהבת שבלב כל הדפוסים. מטפל זוגי ופרטני בגישה ההתקשרותית. מורה ומנחה סדנאות וקבוצות תראפיה. בעל הכשרה וניסיון רב בשיטות טיפול שונות המשלבות גוף-נפש, תקשורת מרפאת, ריפוי מערכות יחסים, ועבודה עם טראומה.
קרא עוד